Bemutatkozás

1961. október 9-én születtem Siófokon, jelenleg Budapesten élek.
Tizenhat évig egy székesfehérvári gyorsnyomdai vállalkozásom volt.
Négy éve pedig személyiség elemzéseket végzek kronobiológiai és numerológiai módszerekkel, melyet a Mantra Parapszichológiai Szabadegyetemen tanultam.

Társadalmi tevékenységként a Mosolyogj Mozgalom szülőanyja vagyok, az Országos Ölelésnapokat koordináltam, valamint a Mozgalom keretében egy, a gyermeki lelkületünket előhívó, célkitűző programot szerveztem évente Papírhajó Móka néven.

örömKronobiológia pszichogenetikai elemzéssel a személyiségem:

• fizikai marker: közép-szangvinikus:
30 % türelem, 41 % aktivitás = 71
Közepes fékező-erő, közepes élénkítő erő jellemzi. Ő az, aki jól tud alkalmazkodni másokhoz vagy helyzetekhez, ereje ebből táplálkozik. Kiegyensúlyozott, jó stressztűrő. Olyan, mint egy szélkakas: hol erre, hol arra fordul. Határozott, kezdeményező, nem sértődékeny és nem haragtartó. Nagyon fontos számára a társaság, amely viheti is magával, ugyanis hajlamos felvenni onnan szokásokat, ami lehet jó és érdekes, de akár egy függőség is. Fontos számára az újdonság felfedezése, mivel széles látókörű. Ami felkelti az érdeklődését, arrafelé fordul. Olykor hajlamos felszínes lenni, túlértékelni önmagát. Stressz esetén fontos számára a társaság, de a legfontosabb, hogy önmaga válassza ki a levezetés módját akár hobbi, sport, szórakozás vagy bármi más formában.nyil1

• érzelmi marker: szentimentális
56 % fogadás, 41 % adás = 97
Magas adaptációs-erő, közepes integrációs erő jellemzi. Első pillantásra zárkózottnak tűnik, nem mutatja meg könnyen a lelkét a külső világnak. Viszont aki ismeri, az tudja, hogy gazdag belső érzelemvilággal rendelkezik. Vannak vezetői megnyilvánulásai, több benne az érzelmek fogadásának, mint az adásának képessége. Hűvösen viselkedik, amikor valakivel először kommunikál. Felosztja a világot barátokra és idegenekre. Barátok közt nyílt és együttérző, de idegenekkel szemben kissé távolságtartó és egoisztikus beállítottságú lehet. Viszonylag szűk a baráti köre, megváltogatja, hogy kit enged közel magához.nyil1

• intellektuális marker: gondolkodó
29 % fantázia, 88 % logika = 117 (domináns)
Alacsony intuíciós-erő, magas logikai erő jellemzi. Az ilyen típusú személyiség, mindent logikai oldalról közelít meg, részekből rak össze. Ha bármit kitalál, azt részletesen kidolgozza, megtervezi. Elképzeléseit, kijelentéseit alátámasztja, gondolatmenetének minden részletét meg tudja indokolni. Gondolkodásmódja produktívabb a konkrét taktikai kidolgozásoknál, ezért ideális számára egy közép- vagy felsővezetői pozíció, ahol ellenőrzésre és elszámolásra van szükség. Könnyen eligazodik a különböző hivatalokban, bankokban. Életfeladata: kivitelezhető terveket kitalálni, valóságban működtetni és a működést ellenőrizni. Filozofikus megnyilvánulásai vannak, de tudatos és racionális elméje, illetve jó felismerő képessége miatt szereti az önálló munkát, kihívásokat.

tanácsadónő2Numerológiai elemzésem:

Személyi karakterem: 9-es, a Tanácsadó

A 9-es a Mars száma, Eleme: Tűz és Víz

A 9-es karaktereknek mint én, két arcunk van: a „bátor harcos”, és a „bölcs remete”.

A Tűz és Víz elemének ellentétes energiája állandó belső feszültséggel jár ennél a karakternél. Van egyéni véleménye a világról, és rendíthetetlen. Ő a tanácsadó karakter, neki nincs szüksége tanácsokra. Ideákat kerget, magasra teszi a mércét, lelkiismeretes, nagy a felelősségtudata.

Nehezen viseli el az emberi ostobaságot és az alantas dolgokat. Megfontolt, analitikus, megbízható. Tökéletességre törekszik mindenben. A kilences az eredetiség, a bátorság száma, de ugyanakkor a befejezésé, a lezárásé is. Mivel a Mars hatása alatt áll, elszánt, harci kedve van, bátor és győzni akar.

A kilences egyéniségében megvan a többi személyiségtípus összes tulajdonsága, a jók és a rosszak is. A tökéletesség az ő vezérlő elve. Az igazi könyörületet, megértést és az önzetlen szeretetet a legmagasabb fokra fejleszti.

Ha pozitívan gondolkodik, akkor mindig előre tekint, nem bolygatja feleslegesen a múltat. Idealisztikus célkitűzései is lehetnek. Ő a leghumánusabb és legtoleránsabb személy, amíg nem tapasztal igazságtalanságot vagy őszintétlenséget. Viszont könnyű megtéveszteni és becsapni. Időnként túlságosan szórakozott, mivel gondolatban sokszor máshol jár, nem figyel eléggé arra, amivel éppen foglalkozik.

Minden érdekli, művelt, a társaságban sok témához hozzá tud szólni. A munkahelyen megállja a helyét, neki hivatásra és nem munkahelyre van szüksége. A szellemi téren elért sikereire a legbüszkébb.

Ez lennék én karakterileg.

Van egy sorutam is, és minő „véletlen” az is a tanácsadói minőséggel találkozik.nyil1Sorsszám (sorsút): 9-es a tanácsadó és hadvezér

A kilences Sorsszám a legmagasabb szellemi szám, nagyon öreg lélek, övé a tanácsadók Sorsa.
A kilences Sors arra fog engem folyamatosan ösztönözni, hogy legyek bátor, legyenek magas ideáim, harcoljak saját magamért, a gyengébbekért, a nagy eszmékért. Sok hadvezér, bátor hős Sorsszáma is kilences volt.
Ez a Sorsszám arra is késztethet majd, hogy valamilyen karitatív embereket segítő vagy vészhelyzetben segítséget nyújtó szervezetnél dolgozzak. Ezért is jött az ötlet, hogy a Mosolyogj Mozgalmat megalapítsam sok társammal.

Pozitív kisugárzással rendelkezem, gondolkodásommal, tetteimmel azt sugallom, hogy nem kell félni a körülöttem lévőknek, mert tudni fogom mindig a megoldást.
Ezzel a pozitív energiával az ilyen úttal rendelkező ember előző életeiben már minden olyan helyzetet végigjárt, ami annyi tapasztalattal és hozott szellemi erővel ruházza fel, hogy gyerekkorától a tanácsadói szereppel él.

Kilences Sorsszámmal képes vagyok arra, hogy befelé fordulva e szám elemző képességét használjam. A hozzám hasonló úttal járó embereknek mindig javaslom, hogy foglalkozzanak olyan dolgokkal, tudományokkal, melyek mély elemző képességeket, titkok kutatásának vágyát és elmélyülést hoznak az életükbe, mint nekem.

Sorsom hogy egy életen át tanuljak, mert a kilences a szellemi vezetők, tanítók Sorsszáma. Az élet minden területén megszerzett tapasztalataimat át kell adnom másoknak, ezzel segítve az egész emberiség szellemi fejlődését.

erdei útÉletfeladataim:
• meg kell tanulnom kommunikálni, „színpadi” szereplést is meg kell megtanulnom. Fejlesztenem kell folyamatosan a fantáziám, hogy legyenek jó ötleteim és azokat valósítsam meg. A körülöttünk élő emberek tükrök, megmutatják kik vagyunk mi. Őszinte legyek, nyílt, az érzelmeimet meg kell tanulnom szavakkal kifejezni.
• feladatom a biztonság, az anyagi és lelki biztonság megteremtése. Fontos hogy legyen kapcsolatom a földdel valamilyen szinten. Meg kell teremtenem az életem anyagi feltételeit is saját magamnak.
• feladatom hogy hírvivő legyek, összekössem az embereket, akár különböző programok szervezésével. Feladat még hogy sokat utazzak, befogadni a változásokat, meg kell találnom a saját központomat és ismerjem meg alaposan a saját személyiségemet.

Ezen úton és feladatokhoz Isteni segítséget kapok a szolgálatban és a hitben.

Életév: Jelenleg a kilences évemet kezdtem, s 2016. októberig ezt élem. Ez az év a tanulás, továbbképzés éve lesz. Valamint a lezárásé is. Valószinűleg több dolgot, kapcsolatot le kell zárnom, mely hátráltatja az utamat.  Ezek a lezárások segítik a következő évem újrakezdését is.

Névnumerológia:
Örökös = 3 = kommunikáció, gondolkodásobi honlapra
Beáta = 2 = szolgálat, segítőkészség
Örökös Beáta = 5 = szabadság, utazás, emberek összekötése (hírvivő)

Elég szerencsésen választottunk a szüleimmel nevet nekem. Középiskolás koromban tudtam meg, hogy a Beáta boldog, boldogságot jelent. A vezetéknevemmel pedig szenzációsan hangzik és nagyon jó energiákat generál. A vezeték és a teljes nevem pedig még segít két életfeladatom teljesítésében is, a teljesítésükhöz szükséges megfelelő energiákat a nevem is biztosítja.

Köszönöm.

Örökös Beáta

Szeretném, hogy minél többen megismerjenek, ezért kérlek ajánld ezt a leírást a barátaidnak is : )nyil1