Elemzésekről

Üzleti és párkapcsolati személyiségelemzés:kezek

Az általam készített személyiségelemzés minden alkalommal főleg a pozitív beállítottságra utal. A tulajdonságok, erősségek azt jellemzik, akik a személyiségük pozitív oldalát működtetik. De minden személyiségnek két oldala van. Pozitív és negatív. Ha nem ismersz rá az elemzésben önmagadra, akkor a másik oldalt működteted, az elemzés pedig segít az utadat megtalálni.  Ha pedig a másik ember elemzésében nem ismersz rá, akkor Te magad gondoltál mást róla eddig.

nyil2Én általános iskolás anyagnak tenném a személyiség elemzést, hogy minden fejlődésben lévő ember tudja önmagát értelmezni, önmagán keresztül megismerje a világot amelyben él.

nyil2A Világ mindannyiunk számára teljesen különböző. Egy-egy szituációt mindannyian teljesen másként élünk meg, ezért nem lehet elvárni senkitől, hogy ugyanúgy működjön, mint mi magunk. Az önmegismerés fontossága, hogy megismerjük másságunkat az emberekkel kapcsolatban, és elfogadjuk azt, valamint hogy megismerjük az emberek másságát magunkhoz viszonyítva, és elfogadjuk azt.

Nagyon jó személyes gyakorlatom az, ha kívül helyezem magam magamon kívül, és úgy kezdem el értelmezni a szituációt, illetve a másik személyiségét. Mintha felvenném az Ő cipőjét, és az Ő útját járnám. Tehát beleképzelem magamat a másik helyzetébe. Ezt ajánlom Neked is, ha valamilyen problémád van a másik emberrel. Legyen ez a társ, barát, vagy akár munkatárs, illetve üzlettárs. Bármilyen emberi kapcsolat.

A kért elemzést numerológiai és kronobiológiai számításokkal végzem.nyil1

Szükségem van a pontos névre, és születési adatokra.

Először mindig a személyiséget jellemzem, és kérésre kapcsolati elemzést is készítek.

Kapcsolati elemzés:alap kep

  • párkapcsolati
  • családon belüli kapcsolatok
  • baráti kapcsolatok
  • üzleti kapcsolatok
  • munkatársi kapcsolatok

Jövőt kutató jóslásokat nem végzek. Miért nem? Bár bele lehet látni különböző módszerekkel a  múltba és a jövőbe is, a jóslás mégis legtöbbször önbeteljesítő. Vagy azért mert nagyon tetszik és elfogadod, vagy azért mert félsz tőle és ezt vonzod az életedbe. Mindenképpen a Vonzás törvénye működik.

útlevélSzámomra fontosabb, hogy Te a lehetőségekhez mérten maximálisan ismerd meg Önmagad és a jövőben azt teremtsd, ami a számodra a legmegfelelőbb, ami örömmel és boldogsággal tölt el.

Szeretettel várom a megkeresésed, az elérhetőségeimet lásd lent.

Minden elemzéshez egy különleges „útlevelet” ajándékozok!  

Ha még nem olvastad a kronobiológiáról szóló írásomat, akkor kérlek kattints a szóra!

Tetszett ez a rész? kérlek lájkold itt nyil1

.