Alain Delon

Ma 80 éves Alain Delon. Nagyon sok lánynak, nőnek ifjúkori szerelme volt, így én is tizenévesen róla álmodoztam és róla készült poszterekkel tarkítottam a szobámat.

Alain Delon 1935. november 8-án született Franciaországban. Kronobiológia szerint a fizikai markere: Flegmatikus-Szangvinikus
Az ilyen típusú ember az egyik legmegbízhatóbb és legterhelhetőbb. Alain széles látókörű, aktív, de belsőleg nyugodt, kitartó és következetes ember. Nagy alapossággal és igényességgel végzi a munkáját, maximális mindenben. A flegmatikus megbízhatósága és a szangvinikus népszerűsége keveredik benne. Megbízható és következetes, de bizony időnként nagyon makacs is. A szangvinikus része vitte a színészet felé, a flegmatikus megbízhatósága pedig segítette őt sikeres színésszé válni.
A fizikai marker azt jelzi mindig, ahogy mi a külvilág látjuk őt.

Az érzelmi markere szenvedélyes, mely azt mutatja meg, hogy Ő saját maga hogyan éli meg a vele történteket.
Delon vagy szeret, vagy gyűlöl, köztes megoldás nem nagyon létezik, akikkel nincs érzelmi viszonya, azok nem léteznek számára. Nagyon erős érzelmi idegrendszere van, ezért sem tud soha semleges maradni. Nagyon erőteljesen kommunikál, és gyakran birtokló a szeretete is. Nagyon szereti ha szeretik, és ezt el is várja az emberektől. Ő is kimutatja hogyan érez a másikkal kapcsolatban, ha szereti, akkor azt szenvedélyből, ha gyűlöl, azt is szenvedélyből, ha semleges, akkor azt is nagyon kimutatja, hogy tüntetőleg észre sem veszi a másikat. Heves érzelmi élete miatt sok tartaléka van, ezért nem is tud nagyon kifáradni.
Ez a belső érzelmi kisugárzás tette őt olyan különlegessé még akkor is, amikor hidegvérű bűnözőket alakított. Volt egy különleges nézése, amiből sütött az érzelem, és ezt bele tudta vinni a filmes karakterekbe is.
Nagy érzelmeket élt át a párkapcsolataiban is, hallottunk Romy Schneiderrel való szenvedélyéről, és egy másik kapcsolatát, a kilencvenes évekbeli házasságát tönkretevő szenvedélyes birtoklásról.

Delon intellektuális markere a gondolkodó.
Ez a típus állandóan gondolkodik, nem tud kikapcsolni, mindig kattognak a gondolatok benne. Ez hajtja előre. Erőteljesen kritikus és analitikus, mindent apró részekre szétbont és összerak. Könnyen megtalálja a praktikus megoldásokat. A színészi tapasztalatait ezért tudta könnyen átvinni a rendező székbe, ahol már egy magasabb rendszerből irányította a folyamatokat.

Delon numerológiai elemzése:Alain Delon numerológia
Nagyon sok sikeres ember született nyolcadikán, én nagyobb figyelemmel kísérem a nyolcas karakterű embereket, mert vagy nagyon tudja működtetni a szám energiáját, vagy nagyon nem. Delon is tiszta egyszerű nyolcas, nem összetett számból áll a személyes karaktere, ezért csak ez az egy szám hat rá. Minden nyolcast nagyon motivál a siker, és könnyebben el is érik azt, ha tudják mit akarnak és arról nem veszik le a figyelmüket. Így ez az energia kíséri végig egész életében a híres színészt. A nyolcas karakterű embereket nagyon foglalkoztatja még a pénz, ami legtöbbször a siker velejárója, valamint az igazság, a törvény és a hatalom. Ez utóbbinál ha pozitív, akkor az illető sokszor a jogi utat választja, ha negatív, akkor az ellenkezőjét, a bűnözői attitűd jelentkezik nála. Delon szerepei között sokszor fordult elő ez utóbbi, és a magánéletében is vannak olyan hírek, hogy történtek körülötte nem teljesen tiszta dolgok. Mivel a színészek, ha igazán hitelesek, akkor beleélik magukat a szerepükbe, és ezzel az életükbe is bevonzzák, megidézik azokat az élményeket, amit a filmekben megjátszanak.

A mátrixban üresen maradó helyek az életfeladatokat jelzik, Delonnak három életfeladata van, biztonság, főleg az anyagi biztonság megteremtése (négyes), családalapítás és harmónia teremtése (hatos), valamint a hit, főleg az önmagában való hit megtalálása (hetes). Az első és utolsó életfeladata kipipálva, mert mind az anyagi biztonság megteremtése a saját sikerének gyümölcse, mint pedig a hit, mely nélkül nincs siker, megvan. Viszont a családalapítás és harmónia teremtésében vannak kérdőjeleim. Ahogy életét követtem, a családtagjai, feleségei, élettársai, és gyermekei nem voltak mellette olyan harmonikus biztonságban, mint egy igazi szeretetteljes családban.

Delon sorsútját a mátrixban piros háromszöggel jelöltem. Az egyes jelentése itt is a vezetés, az elsőbbség elérése az életében. Az állandó újra- és újrakezdés képességének ereje, az Ego megnyilvánulása. Fontos volt és az is marad számára, hogy a sikerét ne árnyékolja be semmi sem, hogy ő legyen az, aki a legjobb. Ezért sokat dolgozott és formálta színészi teljesítményét, amely érettségével egyre jobb lett.

alain delon2Isten éltesse egészségben!

Te is szeretnéd kérni kedvenc hírességed elemzését? ITT megteheted!
Ha tetszett Alain Delon elemzése, kérlek ajánld barátaidnak és ismerőseidnek.
nyil1

Következő elemzés Brad Pittről szól 🙂

 

A bejegyzés kategóriája: híres emberek elemzése, kronobiológia, numerológia, személyiség elemzés, szeretet
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.