Angelina Jolie

1975. június 4-én született Los Angelesben. Kronobiológiai fizikai markere: közép-szangvinikus. Angelina jól tud alkalmazkodni másokhoz és helyzetekhez, ezért tudta mindig nagy beleéléssel eljátszani a szerepeit is. Szeret középpontban lenni, szereti ha a figyelem mindig rátelelődik, ez a szangvinikusság velejárója. Nagyon szereti a társaságot is, amelyben rendszeresen középpontban találja magát. Viszont hajlamos felvenni onnan szokásokat is, ami lehet jó és érdekes, de akár egy függőség is.
Az élete általában kiegyensúlyozottnak látszik, mert jó stressztűrő látszólag.
A közép-szangvinikusságnak van egy érdekes tulajdonsága. Olyan mint egy szélkakas, hol erre, hol arra fordul. Ez mások szemében negatív, az ő megélésében pedig mindenképpen pozitív, hiszen könnyen ott tudja hagyni a számára terhes dolgokat, feladatokat. Ha valami nagyon nem jó az életében, ha egyáltalán nem tetszik neki, akkor könnyen kilép belőle.
A fizikai marker azt mutatja meg mindig, hogy mi kívülállók hogy látjuk az embert, de ez nem mindig azonos azzal, ahogy az illető megéli azt. Angelina személyisége jól tükrözi ezt a kettősséget…

Angelina Jolie 3Érzelmi markere: hideg. Itt egy nagyon érdekes ellentmondás keletkezett látszólag, mert a hideg típusú személyiség egyáltalán nem tartja magát központi személyiségnek. Kifelé a világ felé mint közép-szangvinikus annak látszik és valóban az is, de ő maga ezt egyáltalán nem így éli meg. Elég nehezen tűri meg a nagy és heves érzelmeket, a sajátjait is csak kevéssé fejezi ki, kizárólag a nagyon közeli szeretteinek mutatja ki a szeretetét. Nem látszik, de nagyon sokat stresszel, érzelmi túlélőképessége alacsony, könnyen kimerül. Ezért látszik Angelina olyan különlegesnek, érzékenynek, törékenynek, mégis a szerepeiben kifelé a világ felé erős egyéniséget alakít.

Angeline Jolie 2Intellektuális markere: produktív-művészi. A produktív-művészi emberekről azt szoktam mondani, hogy könnyen megtalálják az információs mezőben azokat a lehetőségeket, dolgokat, amelyeknek meg kell valósulnia. Ezt egy nagyon erős kreatívitás, vizualitás segíti abban, hogy a megérzéseire hallgatva a fejében képek formájában már előre lásson olyan bonyolultabb megoldásokat és lehetőségeket, amit egy gondolkodó típus, csak egymás után való következtetés, és sokkal hosszabb idő után tud megérteni. Angelina színészi tehetségét a két fizikai szülőjétől, a színész édesapjától és édesanyjától örökölte. Bár eleinte nem ezirányba ment az érdeklődése, de a szülői másolás megtette hatását. Viszont ez nem elégítette ki, nem érzi jól magát egy olyan feladatban, amikor mások mondják meg hogy mit csináljon, ezért automatikus vágy volt arra, hogy amit elképzel egy szerepről, egy filmről, azt ő maga valósítsa meg. Ezért még a sikerei előtt tudatosan elvonult ezirányban tanulmányokat folytatni.
Bár az eddigi rendezéseit a kritikusok nem magasztalták annyira, mint a színészi teljesítményeit, biztos vagyok benne, hogy sok rendezői munka során egyre magabiztosabb és egyre sikeresebb alkotásokat fog nekünk létrehozni.

Egy kérdőjel volt bennem, hogy a hideg érzelmi személyiséggel, hogyan tud összejönni az a karitatív személyiség, melyet az egész világ megismert. Ekkor elkészítettem a numerológiai elemzését is : )

Angelina Jolie numeológiaNumerológiai elemzése: Angelina 4-én született, a személyes karaktere a biztonságra törekvésre épül. A négyes szám a Föld száma, az anyagi biztonság megteremtésének képessége. A földi elemmel megáldott emberek élvezik az életet, főleg a földi örömöket (evés, ívás, szex, stb). Érzékenyek más emberek biztonságával kapcsolatban is, így Angelina számára fontos lett az, hogy amikor felkérték, elfogadta és szívvel-lélekkel támogatja a rászorulókat. Fontos számára azoknak a gyermekeknek a biztonsága, melyeknek kilátástalan az élete. Mind anyagilag, mind társadalmi szinten nagyon sokat tesz azért hogy ezek a problémák a világ számos táján megoldódjanak. Sőt Ő maga több hányatott sorsú gyermeket fogadott örökbe, hogy nekik biztonságot, bázist adjon az életükhöz.
Életfeladatát a mátrix üres mezője jelzi. Itt a nyolcas hiányzik. Angelina kipipálhatja ezt az életfeladatát, mert a nyolcas szám jelzi azt, hogy sikeressé kell válnia, az életét úgy kell irányítania hogy azzá váljon. Olyan hivatást vagy foglalkozást kell választania, amelyből amit csak lehet, ki tud hozni. A nyolcas energiája még a pénz, a gazdagság, mely végül is a siker velejárója, valamint hogy hatalmat is gyakoroljon. Ezt nagyon szépen megvalósítja a karitatív tevékenységében is.
Sorsútját a piros háromszögben lévő szám jelzi. Az ötös sorsút azt várja el Angelinától hogy legyen szabad, ne kösse békjóba a lelkét, utazzon sokat, legyen összekötője az embereknek, világoknak (ebben is a karitatív tevékenysége erősíti meg). Életét építse az emberi sorsokra, vezetői sorsként pedig mindig legyen ő a középpontban. Ezt a sorsot a rendezői tevékenységében is teljesíteni tudja, hogy összefogja és megalkossa azokat a filmeket, melyek színesíteni fogják a művészetet.
A piros számok a tiszta energiát jelzik, mely mindig sikerre segítik az úton lévőt. Angelina sorsútját két tiszta energia segíti. Az egyik a megfelelő, önzetlen szolgálat energiája, a másik a szeretetteli kommunikáció, a színpadon és az élet színpadán való szereplés. Ez a két energia segíti őt ahhoz, hogy életét őszintén és felelősségteljesen élje, a karitatív munkájában pedig örömmel szolgáljon.

Pitt-Jolie házaspárA következő bejegyzés párkapcsolati elemzés lesz, kíváncsian készítem el Brad és Angelina közös életének elemzését.

Továbbra is várom javaslatotokat kedvenc hírességek elemzésére, melyett ITT kérhetsz.

Ha tetszett Angelina Jolie személyiségének elemzése, akkor kérlek ajánld barátaidnak, ismerőseidnek.nyil1

A bejegyzés kategóriája: híres emberek elemzése, kronobiológia, numerológia, személyiség elemzés
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.