Brad Pitt – Angelina Jolie

Angelina és Brad párkapcsolatát először a kronobológiával vizsgáltam meg. A kronobiológia lehetőséget ad arra, hogy három szinten vizsgálódjunk, fizikai szinten (első kerék), ahogy mi emberek látjuk kívülről őket, és ahogy ők maguk élnek egymás társaságában. Érzelmi szinten (második kerék), ahogy ők maguk megélik az egymás között történt pozitív és negatív élményeket, változásokat, valamint intellektuális szinten (harmadik kerék), hogy a két ember hogyan tud együtt dolgozni, gondolkozni és tervezni a közös jövőt.

Angelina és Brad idődinamika2A fenti ábrán jól látható hogy Angelina és Brad fizikai szinten szinkron kapcsolatban vannak, mivel a jeleik egymást fedik. Ilyenkor a két ember egyszerre működik, egyszerre cselekszenek. Az energiájuk összeadódik, a jót még jobbnak, a rosszat pedig még rosszabbnak élik meg, ezért rendszeresen előfordul náluk a “se vele, se nélküle” kapcsolat. Az egyidejűség miatt gyorsan alakult ki náluk az erős vonzódás és a nagyon erős érzelem. Senki mással nem tudnak ennyire erős kapcsolatot kialakítani, mert olyan erőt kapnak egymástól, amelytől szárnyalnak. Soha sem fognak közömbösek lenni egymás iránt. Biztos vagyok benne, hogy ők úgy érzik a társukról, hogy a Ő a másik “én”, sajnos éppen ezért ők tudják egymást bántani legjobban.

Angelina és Brad 3A második, zöld kerék az érzelmi kapcsolatukat mutatja meg. Angelina és Brad érzelmi kapcsolata kompenzációs kapcsolat, melyben a kapcsolaton belüli vezető szerep mindig változik. Általában ellentétes véleményen vannak, legyen az apró vagy akár nagy családi dolog, döntés. Ha jó és tudatos partnerek, akkor felismerik ezt a folyamatos ellentétet, alaposan végig gondolják és a legmegfelelőbb döntést választják. Ha így működtetik a kapcsolatukat és a szélsőségektől visszatartják magukat, akkor nagyon stabil, biztonságos és hosszú távú kapcsolatban élnek, minden irányból meg tudják védeni a közös életüket. A kompenzációs kapcsolat megtanítja őket, hogyan tartsák egymást energetikai egyensúlyban, hiszen amikor egyikük lent, akkor a másikuk fent van.

A harmadik, lila keréken látható, hogy az intellektuális kapcsolatuk inkább a semleges felé mutat, ilyenkor a kapcsolatukat az alaptulajdonságaik és az egymás felé irányuló szeretet határozza meg. Nincs intellektuális rivalizálás közöttük.

Angelina és Brad mátrixAngelina és Brad párkapcsolatát numerológiával is megvizsgáltam. A mellékelt képen a közös mátrixuk látható, ha kíváncsi vagy a saját mátrixukra, akkor kérlek nézd meg a róluk szóló elemzésnél.

A mátrix három vízszintese három síkot jelöl. Az alsó sík a fizikai, a középső az érzelmi, a felső sík pedig az intellektuális szintet. Nagyon sok esetben találunk a közös mátrixban üres területet, ilyenkor az a sík nem teljes, ott problémák léphetnek fel a két ember kapcsolatában.

Angelina és Brad közös mátrixa teljesen telítve van energiával, ez nem minden napos mátrix, általában az olyan párkapcsolatoknál, emberi kapcsolatoknál találok ilyet, ahol nagyon mélyen harmónia van. Az ilyen közös mátrix-al rendelkező kapcsolatok három szinten vannak karmikus kapcsolatban, nagyon erős, eltéphetetlen kötődés van közöttük. Ha külön válnak, akkor is mély kapcsolatban vannak egymással, és előbb-utóbb újra és újra egymás társaságára vágynak.

Minden két ember között van egy kapcsolati zálog, egy energia, melynek megbomlásakor elkezdenek egymástól távolódni. Ezt az energiát mindkét embernek egyformán kell működtetni, nem lehet hogy csak az egyik adjon bele apait-anyait, a másik nem. Brad és Angelina kapcsolati záloga a közös biztonság megteremtése. A biztonság kapcsolódik a földi javak birtoklásához, a fizikai érintéshez, a cselekvéshez. Fontos hogy közösen teremtsék meg az otthont, a javakat, ne legyen nagy magánvagyonuk. Legyen közös a kassza. Fontos a rendszeres testi érintés, a simogatás, ölelés, a szexuális érintkeztés. Legyenek türelmesek egymással és a legfontosabb: hűségesek egymáshoz. Ez a kapcsolat semmiképpen nem tűr meg hűtlenkedést. Közösen alakítsák ki a családi rendszert, és mindketten egyenlő arányban vegyenek is részt benne. Ha ezt a kapcsolati zálogot sikeresen működtetik, akkor az elrendeltetett párkapcsolatuk életük végéig boldogságban fog telni.

A kronobiológiai és numerológiai párkapcsolati elemzésben látható, hogy Brad és Angelina sorsa elrendeltetett. Maktub. Találkozásuk után a kapcsolatuk eldőlt, mert a karmikus energiák ekkor felerősödtek és erős vonzódást generált. Bízom benne, hogy a tudatosságuk és a megfelelő hozzáállásuk örökké együtt tartja őket.

Brad-Antelina esküvői fotóOlvashattunk róla már régebben, hogy Brad még az első feleségével nagy családot tervezett, melyet nem kapott meg tőle. Angelina is az első két házasságában családot szeretett volna, de nem teljesült a vágya, így a második házasságában örökbe fogadott egy kisfiút. A házassága hamar tönkrement, de ez a kisfiú annyira bearanyozta az életét, hogy további örökbefogadást indított el. Pitt-tel való találkozása meggyorsította a család bővülését, hiszen a tíz éves kapcsolatukban még két árvát fogadtak örökbe és három saját gyermekük is született.

Ha tetszett Angelina és Brad párkapcsolati elemzése, akkor kérlek ajánld barátaidnak és ismerőseidnek. nyil1

Következő bejegyzés Magyarország legsikeresebb,
de sajnos nagyon fiatalon elhunyt autóversenyzőjéről,
Kesjár Csabáról fog szólni…

 

 

A bejegyzés kategóriája: híres emberek elemzése, kronobiológia, numerológia, párkapcsolat, személyiség elemzés
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.