Brad Pitt

Brad Pitt 1963. 12. 18-án született Oklahoma államban.

Pitt kronobiológiai elemzése: Fizikai markere szerint közép-szangvinikus, mely kevert egység a kolerikus és szangvinikus ötvözete. A szangvinikusokat más néven népszerűnek is nevezzük. Brad állandóan optimista és ezt a pozitív tulajdonságát ki is vetíti a környezetére. Az emberek szeretnek a csupa derű, mosolygós emberek környezetében lenni és élni. Jól tud a környezetéhez alkalmazkodni és igyekszik mindenkivel jó viszont kialakítani. Kompromisszum-kereső, nem szereti a vitát és az egyensúlytalanságot maga körül, de ha stressz éri, akkor vagy kolerikusként (nagyon aktív és gyors, azonnali döntések), vagy melankolikusként viselkedik (magába zárkózik, egyedül akar lenni).

Őt is mint minden közép-szangvinikust a monoton ingerek idegesítik, folyamatosan az újdonságot és az izgalmakat keresi. Feltétlen jó döntés volt a színészet, mint munka, mert ez folyamatos változást és állandó élményt is ad számára a kemény munka mellett. Nincs akkora lendülete, mint egy kolerikusnak, aki egymaga eltud hordani egy hegyet is, de közepes dinamiznussal, jó szervezőkészségével és a pozitív kisugárzásával mindig eléri azt, amit szeretne.
A fizikai markere azt mutatja meg, hogy mi többiek, hogy látjuk Őt.

Brad PittÉrzelmi markere hideg-önfeláldozó. Ezt a típust nagyon ritkán találom meg az elemzéseim során. Hiperérzékeny ember, bár ez külsőleg nem látható rajta. Ő az a típus, aki ösztönösen nagyon ritkán helyezi előtérbe saját céljait és érdekeit. Szeretteivel nagyon figyelmes és gondoskodó, sokszor a saját egészsége rovására cselekszik más emberek érdekében. Amikor dolgozik, képes az érzéseit félretenni, ezért a munkája még stressz-helyzetben is nagyon eredményes.
Az érzelmi marker jelzi nekünk, hogy Ő saját maga hogyan éli meg a vele történteket, az életét.

Brad intellektuális markere gondolkodó. Folyamatosan gondolkodik, nincs csend és nincs megállás, folyamatosan kattog valamin. Mindent logikai oldalról közelít meg és apró részekből rak össze. Bármit talál ki, azt alapos részletezéssel dolgozza ki és tervezi meg. Mivel folyamatokban gondolkozik, ezért amit kitalál meg is tudja indokolni, hogy miért az ami. Filozófikus megnyilvánulásai is vannak, ha nem is a külvilág felé, biztos vagyok benne, hogy olyan barátai vannak, akikkel a világ dolgairól, az élet működéséről beszélgetnek.
Az intellektuális markere megmutatja, hogyan dolgozik, hogyan gondolkozik, milyen szellemi energiákkal rendelkezik.

Brad Pitt numerológiaBrad numerológiai elemzése:
Személyes karakterét a születésnapjából számoltam ki, mivel 18-án született, három szám hat a személyiségére. Az egyes, mely erőt és vezetői egyéniséget tükröz, a kifelé irányuló, az emberek felé mutató jellemzőket mutatja. A nyolcas a belső indíttatást jelzi, mely a sikerorientáltságot, az igazság kutatását, -elvárását, a pénz szeretetét és valamilyen szinten hatalomra való törekvést is jelez. A belső kilences a kétarcú személyt, a bölcs öreget, a tanácsadót és a harcost (küzdő és szorgalmas) jelenti.
Ezek a jellemzők tényleg igazak Brad-re, mert töretlenül ível a sikere felfelé, hajtja a sikerorientáltság, persze hatalmas tehetséggel és szorgalommal megáldva.
A kilences emberek igazi tanácsadók. Bennük nagyon mély bölcsesség és tudás található. De nem mindenki él ezzel a tudással, azt a saját élete megmutatja. Nekik nem lehet tanácsot adni, csak akkor fogadják el mások jótanácsát, ha ő maguk kérik. Biztos vagyok benne, hogy Brad-et nagyon szeretik a munkatársai is, mert belső bölcsességéből fakadóan szereti az embereket és segíti őket.

A mátrix üres része jelenti az életfeladatokat, mely a szabadság megélése, sok-sok utazás, és az emberi kapcsolatok erősítése (ötös), valamint a hit, saját és a felsőbb hatalomban való hit megtalálása lesz egész életén keresztül.

Sorsútját a háromszöggel keretezett négyes jelzi, mely a biztonságra törekvés, főleg anyagi biztonság megteremtésének a célja. Ezt a sorsutat elég rendesen bebiztosította már magának anyagiakkal a sikerei folytán : )

Isteni segítséget is kapunk sorsutunk végigjárásához, Pitt két fajta segítséget is kapott, melyet piros számmal jelöltem a mátrixában, az egyik a megfelelő gondolkodásban és kommunikációban, színpadra termettségben (hármas), valamint a férfi energiában, az erőben, a vezetői egyéniségben (egyes) mutatkozik meg.

Pitt-Jolie házaspárA következő elemzésem Brad felesége, Angelina Jolie lesz, mert kíváncsi vagyok, és szeretném megmutatni Nektek is, hogy miért találtak egymásra, miért alapítottak ilyen nagy családot, és hogy mennyire tartós a kapcsolatuk.

Te is szeretnéd kérni kedvenc hírességed elemzését? ITT megteheted!

Ha tetszett Brad Pitt személyiség elemzése, akkor kérlek ajánld tovább barátaidnak, ismerőseidnek.nyil1

Tovább Angelina Jolie elemzéséhez 🙂

A bejegyzés kategóriája: híres emberek elemzése, kronobiológia, numerológia, személyiség elemzés
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.