Julian Bailey brit autóversenyző kronobiológiai elemzése

julian-bailey-01Egy félévvel ezelőtt az a terv kezdett kibontakozódni bennem, hogy milyen jó lenne puplikálni híres emberek elemzését. Nagyon sok hírességet elemeztem már ki saját magamnak évekkel ezelőtt,  amikor tanultam a kronobiológia pszichogenetika személyiségelemző módszert. A saját magam elemzése mellett a családomét, barátokét és ismerősökét kielemezve felfedeztem azt az örömöt, amikor hírességeket ismerhetek meg IGAZÁN.

Nem azt az embert, akit az újságok és a média megmutat nekünk, hanem AZT, aki Ő valójában. Így kezdtem megismerni a régi korok embereit és a mai celebeket is, hogy Ők milyenek is igazán, akkor amikor a saját életüket élik, a saját érzésüket érzik.

Az első híresség, nem is olyan nagyon ismert. Én például nem ismertem : ) Miért választottam akkor mégis Julian Bailey brit autóversenyzőt?

A napokban ünnepeltem a születésnapomat, és elgondolkoztam azon, hogy vajon kik születtek velem egy napon. Pontosan egy napon. 1961. október 9-én. Rákerestem a neten, és hírességnek egyedül Julian Bailey-t dobta ki a google.

Mivel egy napon születtünk, ezért a személyiségünk azonos. De nem vagyunk teljesen egyformák, hiszen más helyen kezdtük az életünket, más szülőktől származunk, más nevelést, impulzust kaptunk, más a nevünk, hiszen annak energiája is hat ránk.

Nincs két egyforma ember. Csak hasonlók. A személyiségelemzés az alapjaiban hasonlóságot mutatja meg.

Könnyű dolgom van most így elsőre, mert amikor Julian Bailey-t elemzem, akkor tulajdonképpen saját magamat elemzem.

A Kronobiológia Pszichogenetika három szinten tárja fel személyiségünk titkait: fizikai marker, ahogy mások látnak bennünket, érzelmi marker, ahogy mi megéljük a velünk történt dolgokat, és intellektuális marker, ahogy gondolkozunk, dolgozunk.nyil1

Julian Bailey brit autóversenyző krono elemzése az alábbi:

vidámságFizikai szinten: Közép-szangvinikus

Közepes fékező erő és szintén közepes élénkítő erő jellemzi. Míg a kolerikus elhordja a hegyeket, addig a szangvinikus típusú emberek szórakozva és szórakoztatva oldanak meg mindent.
Julian Bailey és minden közép-szangvinikus ember nagyon jól tud alkalmazkodni más emberekhez, be tud illeszkedni könnyen az új helyzetekbe. A párjának a családja is könnyen elfogadja, mert meg van benne az alkalmazkodás képesség bizonyos határokon belül.
Szinte mindenkihez tud alkalmazkodni. Azért “szinte”, mert nem megalkuvásból, hanem szabad akaratból teszi akkor, ha ez neki is jó.
Jól alkalmazkodik, és sokszor azt veszi észre, hogy középpontban van, mert határozott kezdeményező is. Szereti ha a figyelem rá terelődik, szereti és fontos számára a társaság, a társasági élet.
Nem sértődik meg könnyen, nagyon sok kell számára ahhoz, hogy eltávolítsa magától azokat az embereket, akik lehúzzák energetikailag.  Viszont hamar megérti őket, ezért nem haragtartó.

A közép-szangvinikus emberekre időnként azt mondják, hogy olyan mint egy szélkakas, hol erre, hol arra fordul. Mivel fontos számára az újdonság felfedezése, ezért könnyen otthagy olyan dolgokat, utakat, kapcsolatokat és munkát, mely már nem elégíti ki az újdonság iránti vágyát, vagy nem érzi magát harmonikus állapotban általa. Ami felkelti az érdeklődését arrafelé fordul, ami pedig már nem, azt hajlamos elhagyni.
Általában jó hangulatú, vidám, mosolygós, pozitív gondolkodású ember, akinek vidám és örömteli kisugárzása is van, ezért nagyon sok ember kedveli és keresi a barátságát.
Viszont időnként hajlamos a felszínességre és arra is, hogy túlértékelje önmagát.

Stressz, depresszió esetén szükség van arra, hogy folyamatosan társaságban legyen, de nem engedi meg, hogy más mondja meg számára mi a legjobb, hanem önmaga választja ki a rossz érzésének levezetésének módját, legyen az sport, hobbi vagy szórakozás.

Ezek az ismérvek jellemzik a közép-szangvinikus embereket, ahogyan mi látjuk őket.nyil1

szentimentális1

Érzelmi markere: Szentimentális

Az ÉRZELMI MARKER azt mutatja meg számunkra, hogy Julian Bailey hogy tapasztalja meg azt, ami vele történik:

Magas adaptációs-erő, közepes integrációs erő jellemzi. Kicsivel több figyelmet és érzelmet tud fogadni, mint amit adni. Sok ember számára zárkózottnak tűnik, mert nagyon nehezen mutatja meg lelkét a külső világnak. Ezért először vagy hűvösnek látszik, mert felosztja a saját világát barátokra és idegenekre. Aki viszont már ismeri, tudja róla, hogy gazdag belső érzelemvilággal rendelkezik, nagy benne az empátia és a szeretni tudás képessége.

A barátai között ki tud nyílni és megmutatja az együttérző képességét, de idegenekkel szemben távolságtartóbb. Szűk a baráti köre, megválogatja hogy kit enged közel magához.nyil1

gondolkodó1Intellektuális markere: Gondolkodó

Egy autóversenyzőnek nagyon jó, ha a gondolkodó az intellektuális markere.

Az intellektuális markereken belül tudunk “utazni”. Amikor az EGYÉNISÉGünket fejlesztjük tanulással, akkor tudunk intellektuálisan fejlődni, más típus jellemzőit elsajátítani.

De térjünk rá Julian Bailey intellektusára : )

A gondolkodó intellektust alacsony intuíciós és magas logikai erő jellemzi. Ez a típusú személyiség szinte mindent logikai oldalról közelít még, apró részletekre bont mindent, s ezekből rak is össze. Bármit találjon ki élete során azt részletesen ki is fogja dolgozni és megtervezni.

Életfeladata is az, hogy kivitelezhető terveket találjon ki, olyanokat amik a valóságban is működnek. Gondolkodásmódja széleskörű, ezért ideális számára a középvezetői vagy felsővezetői pozíció, ahol ellenőrzésre és elszámolásra van szükség.

Szinte állandóan jár az agya valamin. Ez a típus nem tud csendben lenni teljesen, itt most a gondolati csendről van szó. Könnyen kitalál bármit, igyekszik rendszerbe dolgozni, viszont a kivitelezés nem az erőssége. A jó ötletek kivitelezésében szüksége van mások segítségére, vagy ha vezetői pozícióban van, akkor az általa kitalált megoldások, ötletek mások konkrét elvégzésére. Ettől függetlenül legtöbbször szeret egyedül dolgozni, és ha elakad valamiben, mindig meg tudja találni azt a segítséget, amelyre szüksége van.

nyil2

Julian Bailey életét csak a Wikipédián keresztül ismertem meg. Julian Bailey2

A személyiség elemzés azt mutatja, hogy közép-szangvinikusként azt a munkát, inkább hivatást végezte, amit szeretett. Az autóversenyzés számára élvezet, élmény volt inkább, mint munka, bár nagyon szép eredményeket elért, de nem tudott a legjobb lenni.

Az érzelmeinek megélését ő tudná csak elmesélni, az intellektuális markere, a gondolkodó típus azt mutatja meg számomra, hogy egy célja volt életének, az autóversenyzés, és ezt következetesen, újra és újra gondolva folyamatosan újratervezte, újragondolta és a legjobb képességei szerint továbbvitte.

nyil2

Ha tetszett ez a kronobiológiai elemzés, akkor kérlek itt az írás alatt is jelezd lájkoddal!

A következő elemzés Julian Bailey elemzése egy másik módszerrel, a numerológiával, azaz a számmisztikával érkezik.

Ha tetszett a fenti elemzés, kérlek ajánld a barátaidnak a lenti  “ajánlom” gomb segítségével!

Köszönöm a figyelmed : )

Örökös Bea

Kategória: híres emberek elemzése, kronobiológia, személyiség elemzés | A közvetlen link.