Kesjár Csaba

1962. február 9-én született Budapesten. Kesjár Csaba volt az első autóversenyző reménységünk, aki részt vehetett volna a Forma 1-es versenyeken magyarként. A volna, tényleg múlt idő, mert sajnos az egyik versenyen Németországban halálos balesetet szenvedett.  A mai napig emlékszem erre a folyamatosan mosolygó srácra, mert abban az időben én is nagy autóverseny rajongó voltam. Csaba elemzését a Facebookon kérte az egyik kedves olvasóm, Hegedűs Ágnes.

Kronobiológiai fizikai markere: közép-szangvinikus. Nagyon érdekes, hogy az eddig elemzett hírességek nagyrésze ezzel a markerrel született, és mindegyike szangvinikus, azaz a “népszerű” energiákkal rendelkezik : )
Csaba jól tudott alkalmazkodni másokhoz vagy helyzetekhez, a sikere is ebből táplálkozott. Általában kiegyensúlyozott és jó stressztűrő volt, ez látszott a kisugárzásán is, és állandóan mosolygott. Mindig jókedvű volt, kifogyhatatlanKesjár Csaba1 volt az ötletekből és imádott élni.
Határozott volt a döntéseiben, de ez nem gátolta az alkalmazkodó képességét sem. Kezdeményező volt, a vele foglalkozó szakemberek örömmel dolgoztak vele. Fontos volt számára a baráti társasága, attól függetlenül hogy népszerű volt és sokszor a társaság közepe, alaptermészete csendes és nyugodt. Szerette az újdonságokat, a rövid élete folyamán nagyon sok mindent kipróbált, hiszen a családból is ezt tanulta, hogy legyen bátor és érdeklődő. A nagypapája is híres versenyző volt a maga idejében.
A fizikai marker segít bennünket annak a felismerésében, hogyan látnak bennünket más emberek.

Az érzelmi markere önfeláldozó volt, az aki sokszor mások céljait a sajátjaival szemben helyezi előtérbe. El tudom képzelni, hogy az autóversenyzés nemcsak az övé, hanem a család vágya volt, és ő teljesítette be áldozatos szorgalmával az egész család sikerét. Fontos volt számára az, hogy másokkal foglalkozzon, segítsen az embereken, közösségeken. Valószínűnek tartom, hogy ezt az áldozatvállalását és a kimagasló szorgalmával elért sikereit ismerték el akkor, amikor általános iskolát neveztek el róla Budaörsön, melynek mottója: “Olyan gyermeket nevelünk, akik önmagukat és másokat elfogadni és szeretni tudó, kreatív tudással rendelkező EMBEREKKÉ válnak.”
Az érzelmi marker segít abban, hogy tudjuk, akit elemzünk, hogyan éli meg a vele történteket, és hogyan érez az emberek iránt.

Csaba intellektuális markere harmonikus vegyes. Míg a gondolkodó típusok logikusak, a művész típusok intuícióval megáldott, addig a harmonikus vegyes mindkettőt egyformán működtető. Kesjár Csaba ideális stratégiaközvetítő volt. Mindent megtanult amit az autók működéséhez kellett, ezért még a gépészmérnöki diplomát is megszerezte. Szorgalmas volt nem csak az autózással kapcsolatban, de fontos volt, hogy megértse és megértesse magát az emberekkel. Az a hír járta róla, hogy amikor Németországban versenyzett és egy új szerelő érkezett a csapatába, aki csak angolul tudott beszélni, ezért azonnal intenzív angoltanulásba kezdett, hogy a mellette dolgozó emberekkel megfelelően tudjon kommunikálni. Szerették a csapattársai és a vele dolgozó szakemberek is, mert szeretett emberekkel foglalkozni és mindig a legmagasabb eredményt tűzte ki a csapatának. Mindig a jelen időben élt, soha nem aggódott, ezért elvállalt olyan versenyeket, mint például egy motorversenyt a Hungaroringen, amiről senkinek sem beszélt. Bevállalva azt, hogy ezért akár fel is bonthatják a németek a szerződést vele. Természetesen a motorversenyt is megnyerte, és egy nagyon jó motort nyert az elsőségéért.
Az intellektuális marker azt jelzi számunkra, hogy az elemzett személy hogy dolgozik és gondolkozik.

Kesjár Csaba mátrixNumerológiai elemzése: Csaba 9-én született. A kilencesek két arcú emberek, ők a bölcsek és a harcosok. Nagyon mély bölcsesség és tudás van bennük. Sokat, sőt életük végéig tanulnak, folyamatosan hajtja őket a tudás szomjúsága. Csaba is fiatal kora ellenére (26 évig élt) már nagy tudás birtokában volt. Az autókról és az autósportról mindent tudott.  Mint már megemlítettem, elvégzett egy szakirányú egyetemet és több nyelven beszélt. Emlékezések alapján többen elmondták, hogy alapos volt és bármihez hozzá tudott szólni. Belső harcosa pedig arra késztette, hogy mindig jobb és jobb eredményeket érjen el.
A kilencesekre jellemző, hogy hozzá fordulnak tanácsért ösztönösen az emberek, de nekik nem lehet tanácsot adni, csak nagy ritkán fogadják meg más ötletét, ajánlatát.

Kesjár Csaba2Csaba mátrixában öt üres négyzet van, ami az életfeladatát jelöli. A hármas, hogy tanuljon meg beszélni, nyilatkozni, az emberek felé közvetíteni a gondolatait, hitvallását. A négyes, hogy teremtse meg az anyagi biztonságot, az ötös, legyen az emberek között közvetítő és szabad, független ember. A hetes, legyen hite, főleg önmagában, a nyolcas pedig hogy legyen sikeres, találja meg a gazdagság forrását. A mátrixát nézegetve elgondolkoztam fiatal életén, és biztosan tudom, hogy Csaba úgy élt, hogy ezen életfeladatait rendre teljesítette.

Mielőtt a sorsútjáról írok, tekintsünk rá újra a mátrixra, mert egy elég ritka jelenséget láthatunk, legalábbis az elemzések során elég ritka, egy üres átlós síkot találhatunk benne. Ez a sík a “tisztánlátás és kétely síkja“. Azon emberek, akiknek ez a képesség megadatott, gyakran éreznek meg előre dolgokat, viszont rendszeresen tagadják is azt, nem akarják megélni ezt az adottságot. Csaba nyitott volt a morfogenetikus mezőre, az emlékezések szerint rengeteg jó ötlete és gondolata volt a hivatásával kapcsolatban. Több szintről kapta a támogatást, ezért volt olyan bátor és félelemmentes életű.

Kesjár Csaba4A sorsútját a mátrixban egy piros háromszögben láthatjuk. A kettes sorsúttal Csabának a szolgálatot, a szeretetteljes segítőkészséget kellett gyakorolnia. Életében egyrészt a családi hagyományokat szolgálta az autósport szeretetével, másrészt mind a munkatársai, mind barátai és ismerősei arról számoltak be, hogy áldott jó ember volt, aki mindenkinek segített, akinek tudott.

Köszönöm a fotókat: nol.hu; player.hu; formula.hu; p1race.hu; szeretlekmagyarorszag.hu; csikosgabor.blogspot.hu.

Ha tetszett Kesjár Csaba személyiség elemzése, akkor kérlek ajánld barátaidnak és ismerőseidnek is 🙂 Köszönöm!

nyil1Következő elemzésünket szintén a Facebookon kérték,
Elvis Presley következik 🙂

A bejegyzés kategóriája: híres emberek elemzése, kronobiológia, numerológia, személyiség elemzés
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.