NAGYKARÁCSONY

CSALÁDI HÁZ + PIZZÉRIA

információ

  • Épület típusa: családi ház

  • Alapterület: 212 nm

  • Szobák száma: 5

  • Fűtés: gázkazán

  • Állapot: újszerű

  • Telek: 2.500 nm

Fejér megyében, Nagykarácsonyban, közismertebb nevén MIKULÁSFALVÁN eladó egy szép családi otthon két vállalkozási lehetőséggel.

A ház 2007-ben épült 2500 nm-es telken.

Az alsó-szinten két vállalkozás került kialakításra. Egy olasz pizzéria és egy fodrászat. Mindkét vállalkozás tizenkét éve működik folyamatosan és nyereségesen. A Mikulásfalvi rendezvényekhez kapcsolódóan még több lehetőség rejlik a vállalkozásban.

A télen-nyáron nagy forgalommal működő vendéglátó egységben található egy 46 nm-es vendégtér és 18 nm-es fedett terasz, férfi/női mosdó, a vendégek részére. A zavartalan működést biztosítja a tésztakészítő helyiség, több raktár, a személyzet részére pedig öltöző és mosdó.

A házban található egy eredetileg garázsnak épült, jelen pillanatban tárolónak használt 15 nm-es helyiség is, ezen kívül külön épületben 25 nm-es gazdasági épület található.

A lakásban és az üzlethelyiségekben lévő összes bútorzat, gépek, eszközök tartalmazza a vételárat, a tulajdonosok csak a személyes tárgyaikat viszik el.

A földszinten található a másik vállalkozás helyisége külön bejárattal, a 13 nm-es fodrászat, az itt használt berendezések, gépek, eszközöket szintén tartalmazza a vételár.

Szintén a földszinten található a kazánház külön helyiségként, itt az egész házat fűtéssel és meleg vízzel ellátó Saunier Duval gázkazán üzemel.

A felső szinten a tetőtér beépítésével egy szép tágas lakás került kialakításra. A teljes terület 146 nm, az 1,9 m alatti része pedig 97 nm, ez utóbbi került beszámításba a helyiségek felmérésekor. A külön bejáratú lépcsőházban szép kovácsoltvas lépcsőn jutunk fel az otthonba, ahol egy hatalmas nettó 34, bruttó 60 nm-es nappali+konyha+étkező került kialakításra. Ennek a helyiségnek fa burkolata teszi meleggé és az Olaszországból hozott eredeti fa bútorok meghitté a helyiséget. A lakásban 3 hálószoba található, mindegyik külön bejáratú és erkélyre nyíló. A szobák burkolata járólap, a bútorok szintén eredeti olasz fabútorok.
Itt található egy nagyobb zuhanyzós fürdőszoba+wc .

A lakásban lévő összes bútorzat, gépek, eszközök, a tulajdonosok csak a személyes tárgyaikat viszik el.

Az ingatlan egy gyönyörűen parkosított udvar, gyümölcsfákkal beültetett hatalmas szép kert.

A bejáratnál található egy fedett fa gépkocsibeálló, mely illeszkedik a ház és udvar miliőjéhez.

Az ingatlan a két vállalkozás miatt jogilag rendezve lett, Társasházként működik a vállalkozások helyiségeivel kapcsolatos költségek és bevételek elszámolása miatt.

Jöjjön el, nézze meg a több lehetőséget rejtő ingatlant, tervezze meg ezzel az egyedülálló vállalkozási lehetőséggel és szép otthonnal a jövőjét.

Tegyen ajánlatot erre a kiváló családi házra és vállalkozásra.

Ára: 46.000.000 Ft

Nézze meg a Nagykarácsonyi családi ház és pizzéria képkalériáját:

alaprajz