BUDAPEST, XI. KER. SASADON

ELADÓ  LUXUS VILLA

információ

  • Épület típusa: családi ház, villa

  • Alapterület: 450 nm

  • Telek terület: 1.080 nm
  • Szobák száma: hatalmas nappali + 6 szoba

  • Fűtés: gázcirkó

  • Állapot: folyamatosan karbantartott, jó állapotú

Budapesten, a XI. kerületben tájvédelmi terület mellett, Sashegy-Sasad határában ELADÓ egy elegáns villa.

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete: 1080 nm-es, intim, hangulatos sík kert.

A harmonikus, déli tájolású, 4 szintes épület lakóterülete: 450 nm, belmagassága 2,8 m

Az 1997-ben minőségi anyagokból épült villa jól karbantartott állapotú.

Az ingatlan bejárati szintjének helyiségei: elegáns tágas előszoba, lépcsőfeljárattal az emeletre, hatalmas nappali és étkező, középen kandallóval, mely kétirányban is üvegajtós, terasz és kertkapcsolattal, nagyméretű konyha konyhaszigettel, szintén teraszkapcsolattal, spájz, dolgozósarok, vendég mosdó.
Ezen a szinten helyezkedik el még egy kis lakás külön hátsó bejárattal, szoba-fürdőszoba helyiségekkel, ami akár a nagyszülők vagy a fiatal felnőtt gyermek részére ideális, vagy vendéglakrész lehet belőle, illetve a kiszolgáló személyzet is lakhatja.

Az első emeleten található: légkondicionált nagy hálószoba, saját kádas és zuhanyzós fürdőszobával (itt két His and Hers mosdó, és bidet található), teraszkapcsolattal, gardróbbal, dolgozó vagy gyerekszoba, és egy másik hálószoba saját fürdőszobával és erkéllyel.

A legfelső szinten két tágas szoba és fürdőszoba található, melyből a szennyes egy beépített ledobón keresztül juthat el a lenti mosóhelyiségbe.

Az épület alsó szintjén helyezkedik el a kazánház, tároló helyiségek, mosóhelyiség, hobbi szoba, mosdó, illetve egy autó beállására megfelelő garázs és egy fedett autóbeálló.

Az egész villára jellemzők a tágas terek, melyek okos tervezésnek, jó helykihasználásnak és a hangulatos berendezéseknek köszönhetően harmóniát, otthonosság érzetét kelti.

A villa biztonságáról egy céghez bekötött riasztó biztonsági rendszer működik. 

A kertben automata locsoló rendszer van kiépítve. 

Az ingatlan folyamatosan karbantartott mind esztétikailag, mind műszakilag. A rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és az állandó karbantartásnak köszönhetően a villa mind külsőleg, mind belsőleg a mai napig minőséget, jó stílust és eleganciát sugároz.

Közvetlen közelben parkok, természetvédelmi terület, iskola, bolt, posta, gyógyszertár, felújított játszóterek, futópálya, jó tömegközlekedés.

Ajánlom ezt a fantasztikus energiájú villát Önnek, ha olyan családi otthont keres, ahol csend és nyugalom van, ahonnan gyorsan bejuthat Budapest belső kerületeibe is.

Az ingatlan októbertől tekinthető meg.

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta
+36 20 3490040

Ára: 290.000.000 Ft

Nézze meg a XI. kerület, Sasad-Sashegy határában épült villa képgalériáját

alaprajz