BUDAPEST, XX. KER. 3 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ

információ

XX. kerület, Pesterzsébet kertvárosi részén eladó egy 3 lakásos mediterrán hangulatú családi ház.

A házhoz tartozó telek mérete: 318 nm.

Az 1. lakrész 1984-ben épült, felújított, belső kétszintes, összesen 120 nm-es. A földszint helyiségei: előszoba, konyha, tágas nappali, nagy hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób szoba (eredetileg fürdőszobának készült, vízkiállás van), zuhanyzókabinos fürdőszoba.
Az emeleten egy kis előtér, ahol kis dolgozó sarok lett kialakítva, két különálló hálószoba, az egyik erkélyes, wc található.
Fűtése: kondenzációs gázkazán
A házrész zsindelytetőt kapott pár éve.

A 2. lakrész szintén 1984-ben épült eredetileg, szintén felújították 2020-ban. 50 nm-es, helyiségei: amerikai konyhás nappali, különálló hálószoba, fürdőszoba+wc. Fűtése: a főépületből történik, padlófűtés, hálószobában radiátor.
Ez a házrész is új zsindelytetőt kapott.

A 3. lakrész 2011-ben épült, 40 nm-es. Helyiségei: amerikai konyhás nappali/szoba egy légtérben, és egy zuhanyzókabinos fürdőszoba+wc. Téli fűtése és nyári hűtése hűtő-fűtő klímával megoldott H tarifával (kedvezményes áramdíjas) működtethető. A tető új Lindab cseréppel fedett.

Az épületrészeket egy hangulatos virágos kert köti össze, mediterrán hangulatú.

A három épületrész 2018-19-ben teljes körű felújításon esett át. A felújításkor a víz, gáz, villanyvezetékek, csatorna, fűtésrendszer, műanyag nyílászárók, belső ajtók cseréje lett megoldva.

Minden épület hőszigetelt, 5/10 cm-es Dryvittel burkolva.

Gépkocsi parkolása kapun belül megoldott.

A teljes ingatlan osztatlan közös tulajdonban van az utcafronti 2 szintes családi házzal, melyről ügyvéd által ellenjegyzett használati megállapodás készült.

Infrastruktúrája kiváló, közelben a 35-ös, 123-as, 223-as és 23-as buszok megállója. Piac, közért, (Lidl, 2 Aldi, Coop, lottózó, posta, patika, iskola, óvoda a közelben található.

Nagy családoknak, összeköltözőknek, befektetőknek bérbeadásra ajánlom. Remek lehetőség.

Ha tetszik Önnek ez a három lakásos családi ház, kérem hívjon, akár hétvégén is. Ha nem tudom felvenni, később mindenképpen visszahívom.

Irányára: 89.900.000 Ft

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta ingatlanértékesítő
+36 20 349 0040

Nézze meg a családi ház képkalériáját:

alaprajz