BUDAÖRS-BUDAPEST HATÁRÁN EXKLUZÍV KÚRIA ELADÓ

információ

Buda és Budaörs találkozásánál, Budaörs Villanegyedében ELADÓ egy kúria szerű luxus villa.

A villához tartozó telek mérete: 980 nm-es

A harmonikus, déli tájolású, 3 szintes épület lakóterülete: 420 nm, belmagassága 2,7 m.

A három szint belső elosztása kiváló, alkalmas lakhatásra egy nagyobb családnak, két generációnak, vagy olyan házaspárnak, akik szeretik a nagyobb teret. De akár könnyen lakásokra is osztható, panziónak kialakítható.

A földszinten található: előszoba, hatalmas fogadó hall+étkező, konyha szép bútorzattal és Miele gépekkel felszerelve, kamra, fatüzelésű márványkandallós, hatalmas (4,5 m) belmagasságú nappali, terasz és kertkapcsolattal, impozáns télikerttel. Ezen a szinten található még egy dolgozó szoba, nagy szoba, és vendég wc. A földszinten több kijárat van a hatalmas, 72 nm-es teraszra.

Az emeleten négy hálószoba, három fürdőszoba, gardrób, kényelmes társalgó és egy 30 nm-es erkély található.

A legalsó szinten pedig egy tágas kiszolgáló helyiség, ami fitnesz teremnek is alkalmas lehet, jelenleg egy bárpult és szabadidőhely van kialakítva. Ezen a szinten található egy wc+kézmosó helyiség, tároló, a kazánház, mosókonyha + szárítóhelyiség.

A szépen gondozott nagy kertben több ősfa található, ezáltal a nyári nagy melegben a természet adja a megfelelő hűs klímát. A villában pedig hat helyiségben található az elektromos berendezés, a klíma.

A kétállásos garázsnak két külön nyitható ajtaja van. A nyílt gépkocsi beállókra pedig még hat személygépkocsi kényelmesen beparkolhat.

Magas műszaki tartalom és minőség, extrákkal: riasztó, távirányítós kapuk, hófehér görög márványkandalló, hangulatos télikert, 6 ponton klíma, egyedi cseresznyefa beltéri ajtók fazettázott üveggel, automata locsolórendszer, automata redőnyök, szúnyogháló, gyermekjátszó a kertben.

Az egész villára jellemzők a tágas terek, melyek okos tervezésnek, jó helykihasználásnak és a hangulatos berendezéseknek köszönhetően harmóniát, otthonosság érzetét kelti.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott mind esztétikailag, mind műszakilag. A homlokzatot frissen festették, a teraszt újra burkolták. A rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és az állandó karbantartásnak köszönhetően a villa mind külsőleg, mind belsőleg a mai napig minőséget, jó stílust és eleganciát sugároz.

Ma már fontos egy ingatlannál, hogy minél jobb megoldása legyen az energiatakarékosságra. Ez az ingatlan szigetelt epület, szigetelt redönyök, viszonylag alacsony energiaigénye van, és a helyiségekben található nagy radiatorfelületek miatt hőszivattyús megoldás lehetséges a jövőben.

A villa bútorozottan is eladó.

Ajánlom ezt a fantasztikus energiájú villát Önnek, ha olyan családi otthont keres, ahol csend és nyugalom van, ahol közel vannak nagyobb bevásárló egységek, ahonnan gyorsan bejuthat Budapest belső kerületeibe is.

Ára:
398.000.000 Ft
820.000 £

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta ingatlanértékesítő
+36 20 349 0040