BUDAÖRS-BUDAPEST HATÁRÁN EXKLUZÍV KÚRIA

információ

Buda és Budaörs találkozásánál, Budaörs Villanegyedében ELADÓ egy kúria szerű luxus villa.

A villához tartozó telek mérete: 980 nm-es

A harmonikus, déli tájolású, 3 szintes épület lakóterülete: 420 nm, belmagassága 2,7 m.

A három szint belső elosztása kiváló, alkalmas lakhatásra egy nagyobb családnak, két generációnak, vagy olyan házaspárnak, akik szeretik a nagyobb teret. De akár könnyen lakásokra is osztható, panziónak kialakítható.

A földszinten található: előszoba, hatalmas fogadó hall+étkező, konyha szép bútorzattal és Miele gépekkel felszerelve, kamra, fatüzelésű márványkandallós, hatalmas (4,5 m) belmagasságú nappali, terasz és kertkapcsolattal, impozáns télikerttel. Ezen a szinten található még egy dolgozó szoba, nagy szoba, dolgozószoba, vendég wc. A földszinten több kijárat van a hatalmas, 72 nm-es teraszra.

Az emeleten négy hálószoba, három fürdőszoba, gardrób, kényelmes társalgó és egy 30 nm-es erkély található.

A legalsó szinten pedig egy tágas kiszolgáló helyiség, ami fitnesz teremnek is alkalmas lehet, jelenleg egy bárpult és szabadidőhely van kialakítva. Ezen a szinten található egy wc+kézmosó helyiség, tároló, a kazánház, mosókonyha + szárítóhelyiség.

A szépen gondozott nagy kertben több ősfa található, ezáltal a nyári nagy melegben a természet adja a megfelelő hűs klímát. A villában pedig hat helyiségben található az elektromos berendezés, a klíma.

A kétállásos garázsnak két külön nyitható ajtaja van. A nyílt gépkocsi beállókra pedig még hat személygépkocsi kényelmesen beparkolhat.

Magas műszaki tartalom és minőség, extrákkal: riasztó, távirányítós kapuk, hófehér görög márványkandalló, hangulatos télikert, 6 ponton klíma, egyedi cseresznyefa beltéri ajtók fazettázott üveggel, automata locsolórendszer, automata redőnyök, szúnyogháló, gyermekjátszó a kertben.

Az egész villára jellemzők a tágas terek, melyek okos tervezésnek, jó helykihasználásnak és a hangulatos berendezéseknek köszönhetően harmóniát, otthonosság érzetét kelti.

Az ingatlan folyamatosan karbantartott mind esztétikailag, mind műszakilag. A homlokzatot frissen festették, a teraszt újra burkolták. A rendkívül gondos állagmegóvásnak, a folyamatos felújításnak és az állandó karbantartásnak köszönhetően a villa mind külsőleg, mind belsőleg a mai napig minőséget, jó stílust és eleganciát sugároz.

A villa bútorozottan is eladó.

Ajánlom ezt a fantasztikus energiájú villát Önnek, ha olyan családi otthont keres, ahol csend és nyugalom van, ahol közel vannak nagyobb bevásárló egységek, ahonnan gyorsan bejuthat Budapest belső kerületeibe is.

Ára: 830.000 £

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta
+36 20 349 0040