BUDAÖRS-BUDAPEST HATÁRÁN EXKLUZÍV KÚRIA ELADÓ

információ

A XI. kerület és Budaörs határán eladó különleges kúriaszerű luxusvilla nagyon jó lokációval, csodás díszkerttel és rengeteg extrával felszerelve.

Jelenleg nem generációs ház, de könnyen átalakítható 2 generáció számára, illetve luxus panziónak is kiváló lehet.

A villához tartozó telek mérete: 948 nm-es.

A villa építési éve: 1998.

A harmonikus, déli tájolású, 3 szintes épület lakóterülete: 400 nm, belmagassága 2,7 m.

Földszint: előszoba, vendég WC, tágas fogadó hall ebédlővel, innen nyílik az igényesen berendezett konyha, dolgozószoba, társalgó szoba, valamint egy 4m belmagasságú impozáns márványkandallós  nappali  és télikert. 70 nm-es déli tájolású terasz.

Emelet: társalgó előtér, 4 tágas hálószoba, 3 fürdőszoba, gardróbszoba, 30 nm es erkély

Pinceszint:  előtér, különleges 45 nm-es klubszoba bárpulttal, WC helyiség, kazánház, tároló szoba, mosókonyha.

2 autó szamara garázs, illetve akar 6 autó számára beállási lehetőség az udvarban.

Deli tájolású intim díszkert automata öntözőrendszerrel.

Magas műszaki tartalom es minőség extrákkal: riasztó, automata kapuk, hófehér görög márványkandalló, hangulatos télikert, klíma 6 ponton, egyedi cseresznyefa beltéri ajtók fazetázott üveggel, automata redőnyök, szúnyoghálók.

Tágas, világos terek, tókeletes harmónia es elegancia.  Az ingatlan folyamatosan karbantartott mind műszakilag es esztétikailag.

Ma már fontos egy ingatlannál, hogy minél jobb megoldása legyen az energiatakarékosságra. Ez az ingatlan hőszigetelt épület, hő és hangszigetelt redőnyökkel van ellátva. Viszonylag alacsony energiaigénye van, és a helyiségekben található nagy radiátorfelületek miatt hőszivattyús megoldás lehetséges a jövőben.

A villa bútorozottan is eladó.

Ajánlom ezt a fantasztikus energiájú villát Önnek, ha olyan családi otthont keres, ahol csend és nyugalom van, ahol közel vannak nagyobb bevásárló egységek, ahonnan gyorsan bejuthat Budapest belső kerületeibe is.

 

Ára:
408.000.000 Ft
900.000 £

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta ingatlanértékesítő
+36 20 349 0040