BUDAPEST, XIII. KER. VISEGRÁDI UTCA

ELADÓ  PENTHOUSE LAKÁS

információ

  • Épület típusa: társasház

  • Alapterület: 57,5 nm + 46,6 nm-es terasz

  • Szobák száma: 2

  • Fűtés: központi fűtés

  • Állapot: jó

A XIII. kerület, Újlipótvárosban, a Római-kert lakóparkban ELADÓ a legfelső emeleti PENTHOUSE jellegű lakás 46 nm-es panorámás terasszal.

A lakópark 2006-ban került átadásra. A lakóparkot alkotó nyolc ház és az azokat körülölelő hatalmas kertek 8000 négyzetméter területen fekszenek. A komplexumban a legkülönfélébb méretű és típusú lakások állnak rendelkezésre, kezdve az egyszerű stúdióktól, a kertkapcsolattal rendelkező apartmanokon át a jelen eladás tárgyát képező Penthouse luxuslakásokig.

A lakók kényelmét szolgálja a több szintes, 400 férőhelyes garázs, valamint az éjjel-nappali biztonsági és portaszolgálat.  A hatalmas kertben a gyerekek számára több játszótér is épült. A kikövezett ösvények, a padok és a kertben csörgedező patak barátságos, kellemes hangulatot teremtenek.

A lakás tulajdoni lapon 57,5 nm + 46,6 nm-es terasszal.

A lakás 2017-ben teljes felújításra került luxus szinten. Ekkor készült a kék Valentino csempés fürdőszoba, új szaniterekkel, aranyozott csaptelepekkel. A konyha új konyhabútorral, új gépesítéssel lett felszerelve. A nappaliba és a szobába magas fényű fa parketták kerültek, a falakra pedig az elegáns Marburg selyem tapéta. A járólapok szintén Valentino márkájú. Azóta folyamatosan ki volt adva. Jelenleg esztétikai felújítás folyik a lakásban, hogy újra tökéletes állapotba kerüljön.

A Penthouse lakás helyiségei:
– előszoba
– amerikai konyhás nappali
– szoba
– fürdőszoba
– WC
– közlekedő
– nagy erkély
– nagy panorámás fedett terasz

Tájolása: délkeleti

A lakáshoz tartozik külön helyrajzi számon lévő teremgarázshely tartozik, melynek ára: 10.000.000,-Ft

Ajánlom ezt a luxus kivitelű Penthouse lakást annak, aki szereti a szépet, a panorámát, a jó levegőt a hatalmas terasz adta lehetőséget.

Kiváló befektetési lehetőség is!

Lakás ára: 150.000.000,-Ft

Teremgarázshely: 10.000.000,-Ft

Tároló: 2.000.000,-Ft

Várom hívását akár hétvégén is:
Örökös Beáta ingatlanértékesítő
+36 20 349 0040

Nézze meg a penthouse lakás képgalériáját:

alaprajz